سه شنبه, ۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۹ ب.ظ

فصل اول: 1 خلاصه طرح : 1 تاریخچه : 1 مشخصات واحد تولیدی : 1 تاریخچه صنعت کنسرو در ایران. 5 تاریخچه صنعت کنسرو سازی (در جهان ) 6 ظرفیت تولید. 7 تعداد پرسنل.. 8 شرح پرسنل.. 8 شیفت کاری کارکنان. 9 زمان احداث... 9 قیمت فروش محصولات... 9 فصل دوم. 11 مشخصات محصول : (نخود فرنگی ) 11 چگونگی بازریابی.. 11 چگونگی تهیه مواد اولیه : 12 بررسی اقتصادی خط تولید : 14 فصل سوم. 15 مراحل کنسرو کردن مواد غذایی ( خط تولید ) 15 انتخاب مواد اولیه : 16 شستشو و تم ...
۰
۰
۹۶/۰۷/۰۴