دوشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۲ ب.ظ

فرمت فایل: .ppt (قابل ویرایش ) تعداد اسلاید : 20 اسلاید تولید آنزیمی شربت گلوکز عنوان: دلایل استفاده از روش های آنزیمی آنزیم ها ومنابع آن تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز خصوصیات رئولوژیکی منابع نشاسته دلایل استفاده از روش های آنزیمی روش اسیدی DE=55بالاتر ازDE=55شربت تیره و تلخ می شود امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانندایزومالتوزوجنتیوبیوز) . انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیو ...
۰
۰
۹۶/۰۷/۰۳